Међутим у последњој епизоди једна од сцена која ће дефинитивно обележити ову сезону и која ће се посебно свидети Рељиним обожаватељкама јесте она у којој се види како разголићен изгледа у кревету у друштву Македонке. Партнерка у овој експлицитној сцени биће му глумица Камка, која глуми Ану, сестру главног негативца у серији.

Фото: Тв принтскрин

 

Ова сцена сигурно није била пријатна за гледање Рељиној невенчаној супрузи Николија Јовановић, да ли ће нешто прокоментарисати остаје да видимо.

 Поповић је за медије већ говорио како је одушевљен серијом и својом улогом у њој.

- Мало сам је нескромно најавио као најбоља серија, али стварно тако мислим, зато сам након десет година коначно прихватио једну улогу. Прихватио бих ову улогу и без читања сценарија јер сам фан серије "Беса". Дао сам свој максимум, био сам посвећен том пројекту сваки снимајући дан и ван тога. Нисам музичар који је залутао у свет глуме, суштински сам обоје, не размишљам о томе, срећан сам што могу да будем и на једној и на другој страни - рекао је он за медије, па додао да му Николијина подршка много значи.

Фото: АТА имагес

 

- На премијери "Бесе" ми је много значило што је она била са мном, сви су долазили у глумачким паровима, једино смо она и ја дошли као прави пар, породица јесте све - закључио је Реља.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".