У улози Ташане нашла се Анђела Јовановић, ћерка нашег истакнутог глумачког пара, Драгана Јовановића Гагија и Бранке Пујић, која је већ после прве епизоде оставила повољан утисак на публику и изазвала похвале на друштвеним мрежама.

Гостујући недавно на РТС-у, Анђела је рекла да је гледала две епизоде серије "Нечиста крв" и да је велики обожавалац овог пројекта.

- То је тематика која није до сада обрађивана на тај начин, а јако је важан део наше историје који је оставио доста трага на нас и мени је ово изузетно занимљиво. Ова серија је, по мени, једна од наших најбољих серија коју сам имала прилику да гледам - рекла је Анђела.

- Ја сам то прочитала као женски филм. Мени је лик Ташане коју ја играм био главни лик, мада је ту и газда Трифун - додала је глумица.

- Највећи изазов ми је био да покажем неку своју унутрашњост. Да се отворим за ову улогу на неки начин који пре нисам имала прилику. Ово је жанр који захтева врло дубоке и тамне делове душе да изађу на видело и потребно је доста храбрости за тако нешто, свима нама - напоменула је млада глумица.

Серија "Нечиста крв", чија је прва епизода изазвала велико интересовање приказиваће се викендом у вечерњим терминима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".