Како је певачица и сама рекла, не може уопште да јој доскочи и не зна шта да ради са њом.

- Гоца каже да је и она била језива као клинка, али да је Лена претерала. Признала је да их је мала све з*јебала - рекао је извор близак певачици.

Како даље објашњава, она је почела да одговара свима, да се инати и показује да је у неком "свом свету", што је типично за период пубертета. Међутим, свакој мајци је ово изузетно тежак период јер се њихово дете потпуно промени.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ KONTRA SHOW

 

- Почела је да одговара и њој и Раши. Не слуша их ништа, лупа вратима, затвара се у своју собу и у неком је свом свету. Гоца јој с времена на време тражи телефон, хоће жена да има увид и да јој је на оку, али мала тек тада пружа отпор. Бунтовна је и темпераментна, заправо је сва на мајку и Гоца је свесна тога. Само јој је битно да буде на опрезу и да Лена не крене неким лошим путем. Свесна је да је она у тинејџерском периоду и да то мора да прођем, али неће ни да је пусти да ради шта хоће - завршава извор.

Певачици у овим проблемима па и сваком другом периоду највећу подршку пружа супруг Раша. Поред Гоце Тржан и Наташа Беквалац се недавно пожалила да јој је ћерка Хана у пубертету и да је ништа не слуша.

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".