Певачици је међу првима у помоћ притекла Едита Арадиновић, изјавивши да естрадни менаџер сарађује са "полусветом и полуидиотима којима се живот своди на ријалитије, сплеткарења и промискуитет".

То је испровоцирало Коцкареву која тврди да је Едита алудирала управо на њу. Због тога јој је одбрусила путем Инстаграма и назвала је "заведеном у полицији проститутком са основном школом".

Фото: Инстаграм принтскрин/editaaradinovic/АТА имагес

 

 

После тога је Арадиновићева за медије поручила да никога јавно није прозвала, те да је Кија сама крива што се пронашла у тим речима. То је Коцкареву избацило из такта, због чега је поново реаговала и осула паљбу по колегиници.

- Као што је једна будала рекла другој: "тужи маму што си ружна", тако се ти исто обрати онима који су ставили твоје име уз те епитете. А ја те нисам поменула! Зашто су баш твоје име ставили? Од толико људи. Мени поред може да стоји "ријалити победница" за коју си навијала, али то је то, срце - почела је Кија на Инстаграму и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/kijakockar

 

 

- Хајде паљба од мене. Прва си ми се накачила, већ годинама покушаваш да подбадаш, али крајње неинтелигентно, није ти први пут. Кулирам те, а притом ти ништа нисам урадила. Нисам ја мамац за препуцавања, немој нико да ме чачка и ја сам кул. Чувам тајне и имам паметнија посла - написала је Кија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".