- Драги медији, у име феноменалне дугогодишње сарадње, замолио бих вас да се не бавите спекулацијама и увлачењем Марије Шерифовић или било којих других особа у наш однос, јер нема места пласирању дезинформација и сензационалистичком приступу. Како бисмо ово решли као здраворазумни и цивилизовани људи овде ћу ставити тачку на даље коментарисање апсолутно нетачних информација. Хвала на разумевању - написао је Сале на Инстаграму.

Фото: Инстаграм принтскрин/грееноффице

 

Овакве тврдње оштро је демантовала и Марија Шерифовић, написавши на Инстаграму да је то "потпуна лаж". Она је такође поделила и Цветковићеву објаву са Инстаграма.

Подсетимо, јуче су се и Сале Тропико и Јована Пајић огласили о свом разводу.

- Истина је да смо Саша и ја донели одлуку да окончамо наш брак. Остаћемо пријатељи и бићемо као и досад посвећени заједничком одгајању деце. Развод је у току и због мирног одрастања наших девојчица молим медије да нам пруже неопходну приватност - рекла је Јована за Блиц, а убрзо се огласио и певач.

Фото: Инстаграм принтскрин/greenoffice

 

- Као што је и Јована рекла, тачно је и апсолутно нема места никаквом сензационалистичком приступу, јер је цела ова прича и одлука само наша, као што је био и наш брак од самог почетка. У складу с поменутим, због мира и нормалног одрастања наше деце, у коме ћемо подједнако учествовати и убудуће, ово ће бити моја једина изјава на ову тему. Хвала на разумевању - рекао је Цветковић.

Убрзо су се у медијима појавиле спекулације да Јованино дружење са Маријом Шерифовић има удела у разводу. Марија и Јована постале су блиске пријатељице пре неколико година и од тада свако слободно време, дружење, забаве, па и путовања проводе заједно. У прилог томе сведоче снимци, слике и активности које су објављивале на друштвеним мрежама. Победница Евросонга је чак на својој рођенданској забави окупила најужи круг људи међу којима је била и Пајићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/Марија Шерифовић

 

Према речима саговорника листа "Курир" блиског певачу, њему је дружење његове жене са чланицом жирија "Звезда Гранда" наводно почело да смета, али није могао да утиче на то, па су на крају обоје одлучили да је најбоље решење да се разиђу.

Подсећања ради, Јована и Сале венчали су се 8. новембра 2011. године у Цркви Светог Василија Острошког на Бежанијској коси. Оно што је занимљиво јесте да се њихово венчање и свадбено весеље приказивало у емисији "3 x Да", која је у то време била веома популарна.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".