Јована је признала да је дошло до краха брака и да се разводе.

- Да, ускоро. Ускоро се разводим и ово је прво моје признање - рекла је Јована.

Фото: Инстаграм принтскрин/ јованајеремицмилосевиц

 

- Гужва је на голу и нека победи онај који је најквалитетнији. Нека то буде моја порука, најважније да сам ја са својим супругом у формалном браку и блиској будућности када се све оконча, изаћи ћу у јавност. Никада свог бившег супруга нисам преварила јавно и била са другим. Из тог брака излазим часно, а ако се неко не бори за мене, сваки такав ће бити остављен. Кад га не волим, ја га напуштам - објаснила је водитељка разлог овакве одлуке, а онда додала и да је остала у добрим односима са свекрвом.

Фото: Инстаграм принтскрин/јеремицјована

 

- Она и ја смо у одличним односима, нема места спекулацијама да се нас две не слажемо - закључила је Јеремићева.

На друштвеним мрежама, Јована и Воја су издали званично саопштење и потврдили да се разводе.

- Како бисмо ставили тачку на све спекулације, трачеве и дезинформације, заједно и у договору смо донели одлуку да обавестимо јавност да смо, након четири године брака, одлучили да се разведемо. Истина је да већ неко време не живимо заједно, али је исто тако и истина да смо нас двоје у одличним и пријатељским односима и да нам је обома на првом месту срећа наше ћеркице Лее - рекла је Јована и додала:

- Као и до сада, о свим важним стварима које се тичу ње, договараћемо се заједно, али ћемо своје животе водити одвојено, јер сматрамо да је тако најбоље за све. Хвала унапред свима што поштујете нашу приватност, јер је то сада нешто што нам је веома важно, како бисмо без непотребних компликација завршили процеудуру развода брака, која сама по себи није ни мало лака и пријатна. У будућности се нећемо оглашавати поводом овог питања, хвала на разумевању. Са поштовањем, Војислав Милошевић и Јована Јеремић - рекла је Јована у саопштењу.

(Пинк)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".