- Молим одређену заведену у полицији проститутку са основном школом да престане да мене уплиће тиме што ће некоме дати подршку. Врати прво своје дугове, јер би певала у дневној соби да те један други продуцент давно није узео под своје и направио нешто од тебе! И средња школа се може завршити и сада. И смањи коришћење марихуане и можда мање будеш опседнута са мном. Немој да ме чачкаш, јер имаш превише путера на глави - написала је Кија на свом Инстаграм сторију и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/кијакоцкар

 

- Мора увек нека будала да уплиће мене, јер има нешто лично против мене. Појешће вас мржња. Да смо у школи, а тема "Јесен", писала би о мени. Само ниси стигла до тога - завршава Коцкарева.

Фото: Инстаграм принтскрин/кијакоцкар

 

Подсетимо, Едита је недавно у својој објави на Инстаграм профилу испровоцирала Кију Коцкар и њеног менаџера наводећи да они улажу у "ријалити полусвет".

- Срамота какав пакао морамо да прођемо да би радили свој посао поштено. Сви би да буду фаце, да се прича о њима. Зато и треба да улажете у полусвет и полуидиоте којима се живот своди на ријалитије, сплеткарења и промискуитет, а не од нас поштених извођача, уметника да правите будале. Карма је чудо, запамтите! - написала је Едита у чијој се прозивци очигледно пронашла Кија Коцкар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".