Глумица Слобода Мићаловић (40) и глумац Војин Ћетковић (50) у браку су од 2008. године и важе за један од најскладнијих парова наше јавне сцене.

Будући да обоје држе до своје приватности и не износе детаље о свом животу за медије, о њима се ван сцене не зна много, а тако је од почетка њихових каријера, па многи нису знали да је Слобода некада давно била у љубавној вези с режисером Југом Радивојевићем.

И сам редитељ је потврдио ово у једном интервјуу и истакао да и данас гаји огромно поштовање према Слободи.


— Изузетно ценим Слободу, били смо у лепој вези и драго ми је што се њена каријера одлично развија. Ја волим жене, у сваком смислу, а нарочито глумице јер знам колико је то тежак и захтеван посао, нарочито ако се глумица остварује и као мајка. Моја мајка, жена, сестра, све су глумице, и могуће је да сам често био упућен баш на жене из бранше јер нисам имао времена да се дружим са неким другима — истакао је он.

Занимљиво, пре него што је био у вези са Слободом, Југ је љубио њену колегиницу Милену Васић, с којом је потом раскинуо, да би се много година касније поново заљубили и венчали.


Што се тиче Слободе и Војина, они се, баш као Милена и Југ, често наводе као пример праве љубави и складног брака међу јавним личностима, а у ретким приликама када су причали о својој интими глумац се присетио првог сусрета са Слободом, који се догодио годинама пре него што су ступили у везу.

Фото: Н. Фифић

 

— Сећам се првог тренутка када сам је угледао, снимали смо “Зону Замфирову”, а она је била студенткиња. Никада на тај начин нисам гледао студенткиње, нарочито јер су већина њих биле клинке. Прошло је неколико дана снимања, позвао ме је сниматељ да дођем да погледам нешто. Видео сам је као неког ко ће вероватно да заигра у филму, нисам је посматрао као лепа је или на неки други начин. Тада сам је први пут запазио — причао је он кроз осмех и додао: — Не могу да кажем да је била први пут одушевљена када ме је видела, али се смекшала. 

(Глоси)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".