Пријатељица модела чије је тело бачено испред болнице такође је трагично преминула након две недеље у коми.

- Нажалост, умрла је у недељу, дан након што су лекари прогласили њен мозак мртвим - потврдио је њен отац.

Њена смрт се десила две недеље након што је њена пријатељица и модел Кристи Џајлс проглашена мртвом након што је њено тело такође откривено испред болнице.

Опроштајно писмо за "Краљицу"

Хилдин тата, Луис Кабралес Ривера, рекао је јуче за Сун: „Моја ћерка би данас имала 27 година и ми смо веома, веома, веома тужни јер је то губитак који никада нећемо заборавити и никада ништа нећемо моћи да урадимо да попунимо то место."

 

 

- Ово је био веома, веома тежак процес за нас, шеснаест дана муке, али такође верујем да нам је Бог дао то време да се припремимо да прихватимо оно што ће се догодити. Даје нам мир што ће део ње живети са другим људима који примају чудо живота из њених органа.

Он је поделио опроштајно писмо које је написао својој ћерки у којем је својој 'Краљици' рекао да не брине ни о чему и да ће сачекати дан када ће поново моћи да је загрли.

Сумњива смрт

Кристи Џајлс (24) проглашена је мртвом у болници Јужне Калифорније у Калвер Ситију у Лос Анђелесу, након што је њено тело откривено испред друге болнице 13. новембра.

Њен супруг је рекао да се на снимку види како њено тело избацује група од три мушкарца у црним маскама који путују у аутомобилу без регистарских таблица.

Манекенка и њена пријатељица, дизајнерка Хилда (26), последњи пут су виђени дан раније након што су присуствовали забави у складишту у ЛА-у.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AllNewsInc (@allnewsinc)

 

Док је била на забави, Хилда је наводно упознала мушкарца и њих троје су планирали да присуствују забави на Холивудским брдима. Два сата након што је Кристино тело пронађено, њена пријатељица је такође откривена бачена испред друге болнице, Каисер Перманенте у Западном Лос Анђелесу, у критичном стању.

На страници "ГоФундМе" коју је поставила породица наводи се да су тројица мушкараца у црном, маскирани у бандане, оставила госпођу Џајлс на тротоару болнице. Они такође наводе да је исто возило, са уклоњеним регистарским таблицама, виђено како оставља Хилду у другој болници.

Кристин муж, Јан Силијес, раније је рекао КЛТА да је хероин пронађен у систему његове жене, али је тврдио да ни она ни њени пријатељи никад не би узели дрогу.

- Хилдин токсиколошки извештај је стигао и пронашли су хероин у њеном систему, што није ништа што би било која од тих девојака икада урадила, не добровољно - рекао је он.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".