- Размишљам о томе да ли је потребан посебан антиваксерски сто како би сви остали гости били мало опуштенији с људима који нису вакцинисани или да уопште не размишљам о томе? - питала је Хајди.

Кајли Сандилендс и Џеки О'Хендерсон сложили су се с тим да неће учинити ништа јер ће се ти невакцинисани гости вероватно мешати са другим гостима током целе ноћи. Сандилендс је одговорио уверавајући Хајди да су вакцинисани гости "заштићени".

Фото: Профимедиа

 

О'Хендерсон је додала: "Мислим да њихово раздвајање за столом неће учинити ништа." Оба радијска водитеља сложила су се да би било "разумно" замолити све неванкцинисане госте да се тестирају на ковид-19 пре венчања. "То је тако стандардно ових дана, Хајди, а посебно с тестовима код куће је то прилично лако учинити", рекао је О'Хендерсон.

Због тренутних ограничења у Новом Јужном Велсу, онима који нису вакцинисани или нису у потпуности вакцинисани допуштено је да присуствују само "малом венчању".

Фото: Профимедиа

 

То значи да могу да буду само на венчању са највише 11 особа, укључујући оне који се венчају, особу која води брак, двоје сведока, некога ко ће снимити службу и петоро гостију.

- Сви људи који нису у потпуности вакцинисани на малом венчању морају да седе док конзумирају алкохол и док једу и пију - додаје се на владиној вeb страници Новог Јужног Велса.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".