Јована Мандић веома подсећа на познату сестру, али јој спорт није најважнија ставка у животу, већ уникатни, ручни рад.

Поред мајке Весне и оца Предрага, све слободно време проводи са вољеном Јованом која је постала и предузетница, а њена о продавница аксесоара броји неколико хиљада пратилаца. 

Ова креативна девојка током јучерашњег дана прославлила је рођендан, а Милица је поред честитке објавила и предивне успомене које су обележиле проткле године.

- Срећан рођендан, батице мој најбољи - написала је кратко и одушевила пратиоце фотографијама.

Један од коментара који их је разнежио гласио је овако:

- Свака част вашим родитељима када су успели да вас тако лепо васпитају, љубав, слога, разумевање, договарање, стрпљење - све побеђује, да сте живе и здраве на понос својих родитеља. -

Мандићева је током једног интервјуа истакла како њена породица и супруг Марко реагују када је гледају на екранима.

- Мама као мама, увек брине да ме неко не повреди, а тата не може да гледа моје борбе. Имао је инфаркт 2009. године и не сме да се узрујава, зато избегава да прати мечеве - искрена је била  Милица и додала:

- И Марко тешко подноси моје борбе, али сам срећна што је у истом спорту и разуме колико рада и напора је потребно да би се дошло до било каквих резултата - објаснила је наша златна олимпијка.

Подсетимо, Милица је пре нешто више од два месеца стала на луди камен са колегом Марко Ђуричићем, а ускоро планирају да се остваре и у улози родитеља.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".