У првим епизодама серије "Црна свадба" свакако је једна од најзапаженијих сцена она у којој је Наташа полуобнажена у друштву две девојке. Сцена се одиграва на тераси луксузног апартмана где је Наташа везана за стуб док је две девојке додирују, а потом имају однос у базену с мушкарцем који све време гледа Наташу у очи. Касније се открива и тачна улога овог човека у животу главне јунакиње, а он је одмах привукао много пажње публике.

Фото: Јутјуб принтскрин/Firefly Productions

 

Јадран Малкович, немачко-британски глумац српског порекла, који у серији тумачи бившег мужа главне јунакиње истиче да је одушевљен сценаријем ове популарне серије.

- Концепт ми се одмах допао. Ја сам свих десет епизода прочитао у једном даху и био у потпуности одушевљен - истакао је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Firefly Productions

 

Што се тиче сцене оргија о којој се прича у последње време, Јадран каже да је било напорно снимити је иако траје кратко.

- Ах, та фамозна сцена. Снимање је прошло добро узимајући у обзир да је било заиста напорно и неугодно снимити је. Тих пар секунди које сте видели, снимали смо током целе ноћи. Поред тога што читав тим људи стоји око нас и гледа нас, проведени сати у хладној води дефинитвно нису помогли. У неком моменту смо почели неконтролисано да дрхтимо - признао је глумац.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)

Он је и раније снимао интимне сцене, али никада овако есплицитно.

- Није први пут да су интимне, али дефинитивно први пут да су овако експлицитне. Причали смо о томе шта планирамо да урадимо у сцени, утврдили где су чије границе - каже Малкович.

Глумац је годинама играо у страним продукцијама, како у серијама, тако и у филмовима, и истиче да нема шта да замери сарадницима у Србији.

Фото: Јутјуб принтскрин/SUPERSTAR TV

 

- Продукција у Србији је одлична. Раде се јако квалитетни пројекти, као "Црна свадба", који својим квалитетом и идејама дају подстицај другим продукцијама. У Србији, а и свакако у региону, има изузетно пуно талентованих људи - напомиње Јадран.

Фото: Јутјуб принтскрин/SUPERSTAR TV

 

Он истиче и да никада раније није чуо за мистериозне обреде којима је серија привукла пажњу јавности.

- Нисам био уопште упућен у било који део овога. Искрено нисам сигуран да сам икада чуо да неко каже "влашка магија". А веровање у исту, не бих рекао да верујем у то. Постоји можда неко зрно нечега из чега се стварају приче - искрен је глумац.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".