- Ана је тог дана дошла нервозна на снимање, па смо је сви питали шта није у реду. Док је чекала да из бекстејџа сви уђу у студио, причала је с Босанцем и Снежаном Ђуришић о сну који је имала и била је на ивици да заплаче. Рекли су да се не оптерећује, да је то само сан и да их изненађује што је то схватила толико озбиљно. Ана се тад смирила, све је било у реду, а Мрка јој је већ сутрадан рекао да не брине и да је неће још дуго напустити - прича Мркин пријатељ.

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

 

 

После неколико недеља Мрки се стање погоршало. Милутина су после задржали у болници.

Ана је од тада под стресом, па је Мрку приликом посете подсетила шта је сањала.

- Мрка је почео да се смеје иако је имао маску док је Ана причала о свом сну. Рекао је: "Најлепша моја! Па што се плашиш кад знаш да сам ја вук! Потом јој је обећао да је неће још дуго напустити.

Како медији преносе, за језив сан који је Бекута имала зна и Саша Поповић, ком је певачица све испричала када је питао како је Мрка док су ћаскали након завршетка снимања.

- Сале, Мрки се стање не мења. Стално зовем докторе и они мене, по потреби, али не знам ништа још. Сањала сам његову сахрану пре два месеца, сећате се да сам вам причала. Никад нисам имала такве снове, зато сам се уплашила. Он ми је у болници причао да сам параноична, смејали смо се заједно. Причао је да никад неће да ме напусти, то ме смиривало. Нисам сујеверна, па се надам најбољем. Сахранисмо, Саша, бројне колеге, не могу више да плачем - рекла је тада Ана Поповићу не слутећи да ће убрзо доживети исти сценарио, као из ружног сна.

Фото: Н. Фифић

 

 

Како је објављено, сахрана Мркоњића планирана је за среду, а пре погреба биће одржана комеморација.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".