Ша је открио да је бившој љубавници Тари Симов поклонио 50.000 евра како би платила дуг у ријалитију и да га је ријалити коштао много више од тога.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Ја сам увек био галантан и спреман сам за љубав да урадим све. Сви се нешто бусају и превише је шмекера који нешто обећавају, али ја кад кажем то и урадим, такав сам. Неком је то лудило, неком леп гест, али ријалити ме је коштао много више од 50.000 евра, а оно што ми је супруга узела је много више и од тога- изјавио је репер ком је након развода бивша супруга узела готово све са банковног рачуна.

- Тари сам све дао од срца, што је морало - додао је и дотакао се Иване и њеног тренутног љубавног живота. -

Фото: Инстаграм принтскрин/тарасимов

 

- Не занима ме за три живота, веруј ми. Бивша ме уопште не занима, са њом сам се разишао хаотично. Са Таром сам се разишао нормално, нема виђења више али смо ок - истакао је репер у емисији "Звезде Гранда Специјал" и додао да се каје што на почетку ријалитија није открио у каквим је односима са Иваном.

Фото: Инстаграм принтскрин/nenadaleksich.fp

 

- Моја грешка је што људима нисам у самом старту рекао да тај брак није идеалан, зато је деловало као да сам уништио једну љубавну бајку. Само да сам био искренији у старту, све би било другачије, не би било толике осуда народа, овако је сва кривица на мени - рекао је Ша.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".