Познати глумац и репер Реља Поповић је говорио у "Првом реду" на К1 телевизији о повратку глуми након 10 година у серији "Беса" и открио са којом глумицом је имао посебну хемију на снимању.

- Мало сам нескромно најавио најбоља серија, али стварно тако мислим, зато сам након десет година коначно прихватио једну улогу. Прихватио бих ову улогу и без читања сценарија јер сам огроман фан серије „Беса“. Дао сам свој максимум, био сам посвећен том пројекту сваки снимајући дан и ван тога – рекао је Реља за К1.

Реља је гледаоцима "Првог реда" открио са којом глумицом је посебно уживао сарађивајући.

- Имао сам невероватну глумачку хемију са Ханом Селимовић, та наша размена је била посебна и натерала ме је да се присетим зашто ми је глума оволика страст. Нисам музичар који је залутао у свет глуме, суштински сам оба, не размишљам о томе, срећан сам да могу да будем и на једној и на другој страни – рекао је Реља и додао - Људе је изненадило што сам нормалан, пристојан и професионалан на снимању, претпостављам да су очеквиали другачије понашање јер долазим из света музике.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Selimovic (@mitraljeza)

Реља не крије да му Николијина подршка много значи.

- На премијери "Бесе" ми је много значило што је она била са мном, сви су долазили у глумачким паровима, једино смо она и ја дошли као прави пар, породица јесте све.

Познати глумац и репер је октрио ко је његов лик у "Беси". - Играм момка са београдских улица, који улази у проблеме због своје наивности и мисли да може да се лако извуче из невоље, али то наравно није реално.

Реља је у "Првом реду" истакао да је поносан што је "Беса" балканска серија.

- Мислим да је та сарадња предивна ствар и већ годинама причам о томе, те неке границе јесу постављене међу нама на Балкану, али и даље чврсто верујем да смо ми једно и надам се да ћемо овом серијом пробити те границе – изјавио је Реља Поповић за К1 телевизију у "Првом реду".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".