Ован

Иако делује неустрашиво, највећи страх Овна је да ће учинити нешто што ће узроковати да се његова вољена особа спкује и крене даље. Он у себи осећа огорман страх од самоће и жуди за трајним, смисленим односом и јако га ужасава ако га не постигне. Потребан му је ослонац. Делујући као храбри пустолов, Овану ипак треба неко на кога може да рачуна.

Бик

Бик је невероватно поуздан извор помоћи, информација и вођства. Већина их се боји да ће добити управо супротно заузврат. Они жуде за стабилношћу у односима. Бик се боји да остане без новца, и непредвиђених ситуација. Свестан је да свађом и сукобима неће ништа постићи, он мирним и помирљивим путем штити своје интересе, страхујући да их не угрози.

Близанци

Близанци вешто прекривају своје страхове. Спремно уносе своје животе и срца у рад, што их чини једнима од најпродуктивнијих и најстручнијих знакова Зодијака. Страх од несавршености тера их да стално унапређују своје вештине и животе, сматрајући да све што они чине треба континуирано побољшање. Праве опасности, као и изазови га не плаше, али самоћа и усамљеност изазва код њих праву панику.

Рак

Ракови су врло емотивне особе. То их чини једнима од најстраственијих, најтоплијих људи. Но, то их такође чини осетљивима на одбијање. Често су забринути због нечега. Највише за своју кућу и породицу. На њиховој листи страхова налазе се још страх од депресије и страх од непознатог.

Лав

Лавови изгледају врло сигурно, стручно и стабилно на први поглед. Но, иако они то неће никад показати, они имају дубок страх да ће резултат њиховог напорног рада, њихова преданост и вештина проћи незапажено. Највише се боје да неко мисли о њему да је кукавица или да ће га његови ближњи, попут пријатеља и људи којима верује, оставити на цедилу.

Девица

Девице жуде за редом и постављањем ствари на своје место. Увек долазе на време и никад нису неспремне, што је подстакнуто њиховим дубоким страхом од хаоса. Девице не могу да поднесу неорганизованост и неуредна места. Зазиру од губитка контроле над собом и најближима. Све примећују и реагују ако треба да се спрече нежељени догађаји. Даноноћно могу да држе лекције о томе како је чистоћа пола здравља.

Вага

Ваге су вечито на опрезу страхујући да вам се неће свидети или да их нећете запазити. Навикнуте су на пажњу и дивљење, а фокусиране на мир и љубав. Оне не подносе сукоб, скандале и подсмевање што настоје да избегну под сваку цену. Ужасавају се разговора о болестима и налазима; већи су хипохондери од Девице.

Шкорпија

Врло су храбри, мало је тога чега се они боје. У професионалном свету, Шкорпије су једни од најсамоуверенијих људи. Но, када је реч о личним односима који подразумевају отварање према другоме, дељење емоција и страсти, они постају парализовани од страха, ужасава их помисао да би могли бити остављени или преварени.

Стрелац

Стрелац воли да ствари држи под контролом. Они су слободне птице, воле креативност и истраживање узбудљивих ствари. Никако не воле да неко контролише њих и њихове поступке и одлуке, то је уједно и њихов најдубљи страх. Боји се неправде, издаје, сплетки и интрига које му могу загорчати живот. Опрезнији су него што изгледају.

Јарац

Јарчеви су сјајни када је потребно да своје снове преточе у стварност. Они тачно знају што желе и како ће то добити. Оно чега се највише боје је да људи око њих неће гледати на њихове снове с толико разумевања и уважавања, као што то они чине. Страхују од губитка части и помало се прибојавају свега у шта се нису уверили својим очима или сопственим искуством.

Водолија

Водолија жели да буде ту за своје најмилије. То чини прилично добро због своје способности да остане миран у напетим ситуацијама. Водолија се највише боји да ће доћи у позицију у којој неће моћи да пружи потребну сигурност и заштиту другоме. Такође, боји се просечности и осредњости, не воли упоређивања с другима. Он је јединствен. Иако недодирљив, препотентан и бахат, и те како се боји губитка угледа, поштовања ближњих и губитка друштвеног статуса. Водолија зазире од понижења било које врсте.

Рибе

Рибе су врло осетљиве и испуњене многим идејама. И иако им не смета критика тих идеја, оне мрзе сукобе. Чак и кад знају да је критика потпуно нетачна, оне вас неће прозивати због тога што је то стресно за њих. Један од најамбициознијих знакова, Рибе тешко одустају од каријере и успеха. Највећи страх крије се у томе да би неко могао да их претекне или да буде бољи од њих у нечему.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".