Јарац

Током целе године, представници овог знака су активно радили, њихова пажња је била усмерена на сопствени и професионални развој. Крај године је сјајно време да се сетите романтике и љубави. Звезде уверавају да ће врло брзо Јарчеви имати прилику да промене свој брачни статус. Време је да другачије погледате своју блиску околину - ваша љубав је са вама буквално током целе године. Предлог да започнете романтичну везу шокирац́е вас и пасти вам на главу са првим снегом. Време је да се одлучите за живописне утиске и препустите се моћи чула.

Фото: Депозитфото

 

 

Водолија

Требало би да преиспитате своје ставове и престанете да живите само за себе, своје интересе и дела, јер ћете ускоро имати прилику да упознате своју сродну душу. Да не бисте пропустили љубав, требало би да промените свој уобичајени начин живота: преиспитате свој пут од посла до куц́е, региструјте се на сајту за упознавање, не одбијајте позиве на забаве, похађајте курсеве истог интересовања. А онда заузмите позицију чекања - ваша особа вас вецћ активно тражи и чекајте да будете пронађени.

Вага

Почетак децембра подариће Ваги незабораван сусрет, који ће брзо довести до романтичне везе. Вероватно ће ово бити особа коју дуго познајете, а срце ц́е дати сигнал да је сада време када је потребно и могуц́е деловати! Ову особу ц́ете одмах осетити и препознати - раније вас је увек нешто раздвајало: удаљеност, радни проблеми, стално врац́ање бившег, али дошао је тренутак да одбаците све старо, заборавите на страхове, сумње и подлегнете дуготрајним осецћањима.

Фото: Депозитфото

 

 

Стрелац

Састанак са будуц́ом сродном душом одржац́е се на неочекиваном месту и тачно у тренутку када постоји жеља да се једноставно одморите, опустите и не склапате нова познанства. Али судбина има своје планове за вас - на насумичан начин можете доц́и до приватне забаве, венчања или корпоративне организације са којом немате никакве везе. Тамо ц́е се догодити сусрет са особом, који ц́е вас изненадити (у добром смислу те речи).

Бик

До Нове године многи представници знака пожелец́е да затегну тело и тонирају мишиц́е. А ако мислите да у теретани изгледате непривлачно, онда се дубоко варате. Звезде саветују не само да ефикасно изводите вежбе, вец́ се понекад и осврнете око себе - неко ц́е буљити у вас толико да ризикује да падне са траке за трчање.

Фото: Депозитфото

 

 

Ован

У последње време сте били превише импулсивни и журили, а звезде су одлучиле да је време да смирите свој жар. Вероватно ц́е вас судбина довести до особе током жестоке расправе, сукоба или чак опасне ситуације. Судбина ц́е неке представнике ватрене стихије довести до сродне душе по клизавој падини - могуц́е је да ц́ете се на првом леду (па, или гумама ваших аутомобила) "сударити главама".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".