Глумица Слобода Мићаловић може се похвалити да је у 2021. години обележила јубиларни, 40. рођендан, али и да је много и успешно радила.


Иза ње је, између осталог, главна улога у телевизијској серији “Тајне винове лозе”, која ће имати и другу сезону, али и запажене позоришне премијере, попут “Пучине” у Југословенском драмском позоришту.

Ипак, било је и не баш пријатних “епизода”. Почетком јесени потврдила је да има корону али је, срећом, успела да победи болест.


Било како било, на крају године, лепа глумица имала је прегршт разлога да себе части путовањем на егозтичну дестинацију, где ће несметано моћи да се опусти и ужива. Супруга Војина Ћетковића оставила је код куће, да чува близнакиње Веру и Милу, а она се са пријатељицом упутила на Малидиве.

Бобине фотографије са плаже, на којима је у купаћем костиму и без трунке шминке, одушевиле су бројне пратиоце на Инстаграму, који нису штедели комплименте:

“Хвала природи и мајчици Србији што нам дарује овако лепе жене,” “Тако природна, тако лепа, шармантна и мила,” “Предивна дама”, само су неки од коментара који се могу прочитати на профилу Слободе Мићаловић.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".