Серија “Црна свадба” заинтригирала је јавност широм земље али и региона, изван свих очекивања продукције, што је рекао и креатор серије Немања Ћипранић током гостивања на К1 телевизији.

- Надали смо се да ћемо серијом пробудити велико интересовање, али ово је надмашило сва наша очекивања и драго нам је да је публика препознала нешто што смо хтели да кажемо. Ово је слојевита прича у којој свако може да пронађе нешто што му је занимљиво, али тај мистични део је највише освојио публику.

Фото: Јутјуб принтскрин/СУПЕРСТАР ТВ

 

Сада када се серија  званично завршила сви се питају шта ће бити даље, да ли ће бити нове сезоне и наставак приче. Одговор је - да, на сајту Фајерфлај продукције се већ најављује друга сезону серије, па тако уз постер за инострано тржиште и натпис “Сезона 1” се налази и натпис “Сезона 2”.

Из тога можемо да закључимо да постоји могућност да ће серија добити другу сезону и поново се вратити на мале екране.

Глумица Јелена Ђокић је гостујући у емисији “Кец на једанаест” телевизије К1 најавила да се сценарио за другу сезону већ увелико пише, али да не зна када ће доћи до реализације.

Такође, креатор серије Немања Ћипранић је у јутарњем програму К1 телевизије открио да ли нас очекује друга сезона.

Фото: Јутјуб принтскрин/Фирефлy Продуцтионс

 

- Желимо да снимимо и другу сезону, а гледаоцима бих поручио да уживају у последњим епизодама. Свако за себе треба да открије Црног војводу – закључио је Немања Ћипранић за К1 телевизију у „Уранку“.

Отворених питања за размишљање и наставак је много. Зашто се Наташа замонашила и како ће њен изабрани живот у наставку помоћи Иди? Како ће Ћирић и Томић спасти Иду од Капетана, а затим и од ње саме? Која је улога баба Микуле?

Ко су све војници Црног војводе, колико их је? Шта смера Капетан са Идом? Шта је наумио Мића Ђурић? Шта ће бити са Игоровом женом? Зашто је она жива на крају последње епизоде? Како ће се Иларион борити против Црног војводе у другом циклусу? И зашто још није јасно какве везе ритуал “Црна свадба” има са овом серијом? Сва ова питања чекају одговор у новој сезони.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".