Иако су се становници који живе у близини објекта већ годинама жалили на прегласну глазбу и буку у касним сатима те подносили писмене и усмене пријаве полицији и осталим општинским службама, ништа се није променило по том питању и њиховим пријавама, пише локални портал Отпор Медиа.

Након што је телефонски стигла пријава у ПУ Посушје око 00.50 да је дошло до тучњаве у лоунге бару Вива, те да има повређених припадници ПУ Посушје су изашли на место догађаја и затекли велики број гостију испред бара, на улици, преноси Српскаинфо.

– Неред је већ престао, а главни изазивачи су побегли. Брзом разменом информација и опхођењем на терену те из изјава учесника дошли су до информације о коме се ради – рекли су из МУП ЗХК.

Реч је о тројици браће која су се удаљили возилом „мерцедес“ имотских регистрарских таблица, док је тешко повређен власник кафића.

Недуго затим, нешто мало иза један сат после поноћи, гранични полицајци на ГП Осоје су контролисали и издвојили „мерцедес“ у којем затечене две особе за којима се трагало. Споменуту браћу М.Г (1991.) и Р.Г ( 1993.) су задржали до доласка припадника ПУ Посушје који су након доласка утврдили идентитет њих двојице, док трећег нису пронашли у возилу.

(Отпор Медиа)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".