Наиме, ради се о филму "Није време за умирање" (енгл. Но Тиме то Дие). Овај филм је двадесет пети у серији Џејмс Бонд продуцента "Еон Продуцтионс"-а. Пети је филм у ком игра Данијел Крејг као измишљени агент МИ6-а, који је претходно изјавио да ће ово бити његов последњи филм у популарном серијалу. Режисер је Кери Фукунага прему сценарију Нила Первиса, Роберта Вејда, Фукунаге и Фиби Волер-Бриџ. Своје улоге понављају Леа Седу, Бен Вишо, Наоми Харис, Рори Кинир, Џефри Рајт, Кристоф Валц и Рејф Фајнс, којима се придружују Рами Малек, Лашана Линч, Ана де Армас, Дали Бенсалах, Давид Денсик и Били Магнусен као нове улоге.

На крају овог филма, први пут видимо велики шок! Бонда убија негативац Сафин након што "агенту 007" не успе да га инфицира бочицом која садржи наноботе и жртвује свој живот како би остварио мисију. Ни такав херој није успео да преживи "годину короне".

Ко је нови Бонд? 

Глумац Данијел Крејг, рекао је да му је ово последњи "007" пројекат, а питање ко ће га наследити остало је отворено. На крају филма, Бондова ћерка наговештава ко је нови Бонд. Страни медији сумњају да је то управо она. Женски Џејмс Бонд стварно би био преседан у историји кинематографије, надамо се позитиван.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".