Наиме, све је кренуло од Поповићеве констатације да водитељка одлилчно изгледа и да јој је лепа хаљина, на шта је Сања објаснила да од ове сезоне, заправо у свакој емисији експериментише са новим креаторима, па стога често изгледа другачије.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Ти стално имаш неког другог - добацио је Поповић, али се водитељка није обазирала на његову провокацију, већ је одговорила да има укупно пет сарадника.

- Ове године је почела да шара - надовезала се Бекута, а затим је цео жири почео да пева стихове "Шарам, шарам, много шарам. Варам, варам, оком момка варам".

- То што шара пусти то, кад ћеш почети да вараш? - питао је Поповић, а она одговорила да је с тим завршила.

- Што сам шарала - шарала - добацила је Цеца, а Поповић је објаснио да се шалио и да је она мајка двоје деце, да је у срећном браку, али је поново покушао да је "пецне".

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

- Тренутно је у другом браку, па сад видећемо како ће се развија ситуација - то је била кап која је прелила чашу, па му је лепа водитељка одбрусила.

- Нема потребе да ви пратите моју ситуацију, она је никад боља и мислим да се то види.

Међутим, Саша се ту није зауставио.

- Знаш како ја то гледам. Први муж, прво дете, други муж, друго дете, е ако буде треће дете...- почео је да објашњава, али му је тонац искључио бубицу.

- Искључен си, нема те! Је л' ви нешто одавде чујете? Како оно беше 1:0 за мене? - иронично је одбрусила водитељка, а чланови жирија стали су на њену страну.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sanja_kuzet

 

- Како те раставила на просте чиниоце, решила те, е мој Поповићу. Ово је трица, нула бодова - закључили су Марија и Босанац.

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".