Сања је признала да сви гости пре доласка у емисију добијају питања, а камере им "пеглају" лице како би изгледали беспрекорно.

На питање која је најнепријатнија сцена коју је доживела на снимању, Сања је одговорила: 

- Немам их, јер је код мене све познато. Сви добијају питања унапред, сви знају ко ће с ким да седи, чак их ми саветујемо шта ће да обуку да би изгледали што лепше, што је и мени циљ - истакла је она.

- Код мене у емисији се ради и пеглање лица и камере 15 минута пре снимања за сваког госта. Моји камермани чак воде рачуна да се мојим гошћама не види оно што не би требало, вишак целулита и тако то. Ми све то испегламо. Да свако буде срећан! - објаснила је Сања.

Сања је на питање да ли је тешко да у емисију доведе једну министарку и ријалити звезду, рекла следеће:

- Много волим да зовем у емисију успешне жене, а поготово оне које су на неким високим позицијама. Оне баш могу бити велика инспирација свима. Свако од њих има своје жеље и захтеве - истакла је она, па додала:

- Трудим се да свима изађем у сусрет. Углавном питају ко су остали гости, ја свима представим сваког госта и питам их са ким желе или не желе да гостују. Ми то све уклопимо, ја те људе мање-више одлично познајем - закључила је Маринковићева и истакла да тренутно нема дечка, али да у љубав верује и да нема намеру да остане сама.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".