У априлском издању "Сабора" из 1997. године, Сања се присетила своје прве тезге али и почетка када је, како каже, само "певушила".

Фото: Сабор

 

- Почела сам да певушим као дете. Мој тата је имао оркестар на Косову и понекад ме је водио на свирке са собом. Тата и његови другари су свирали, а ја сам их задивљено слушала. Дешавало се да се толико осмелим да и сама запевам. Међутим тата ми је стално избијао из главе идеју да бих једног дана могла да постанем певачица и да певање буде мој животни позив.

Певачица је имала потпуну подршку од стране мајке, па је она и охрабрила да оде на свој први наступ.

Фото: Сабор

 

- Када сам имала седамнаест година преселили смо се у Матарушку Бању. И ту се брзо прочуло да лепо певам. Једног дана, хармоникаш из околине Пера Јакић, позва ме да кренем са њим на један испраћај и да му помогнем да забави госте.Била сам одушевљена. Коначно ћу отићи на прву праву тезгу - изјавила је тада певачица.

Отац је прво негодовао али је ипак кренуо са Наташом. Била је одушевљена, али и уплашена.

- Атмосфера на испраћају ме је мало изненадила. Разликовала се од оне на косовским весељима. Певале су се старе, изворне песме.Нисам знала ниједну од поручених песама. Скупих храбрости и запевах тада велики хит Драгане Мирковић "Мамина и татина". Нисам имала трему али сам се плашила свог незнања. Публика ме је бурно поздрављала.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Natasa Djordjevic

 

Певачица је била у чуду колико заправо новца може да се заради, па је сутрадан одмах отишла да купи себи све што јој је у том тренутку било потребно.

- Колико сам зарадила пара, не сећам се. Само знам да сам сутрадан отишла у шопинг у Краљево и да сам имала толико новца да сам себи могла да купим све што сам пожелела. Обрадовала сам себе гомилом крпица, шминке, којекаквих ситница и наравно, ципелама јер њих ми никад није доста. 

* Nportal.rs zbog vas daje novi život tekstovima iz bogate novinske arhive "Novosti", a ovaj članak je izašao u "Saboru", 14. aprila 1997. *

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".