Млади Ужичанин, Филип "Чиле" Гачић поделио је са нама неке од својих утисака и искустава. Његову каријеру обележила су путовања по егзотичним дестинацијама африке, централне америке и источне европе. Наравно, он не би био оно што јесте да није било духовитих видео клипова у којима је овај талентовани младић и аутор канала "Путосрање" извештавао са ових локација. 

Како си се одлучио да се бавиш послом којим се бавиш?

- Нисам хтео да будем клошар да седим у канцеларији, него да имам слободу да идем где хоћу кад год хоћу. 

Где би волео да живиш, од свих места на којима си био?

- У Србији, то је једино место на планети где сам могао живети и где ћу живети. 

Да ли си се некада уплашио за свој живот?

- Нисам, зато што имам м*да до пода! Већина људи би се ментално пореметила, али ја сам Чиле. Било је моментата кад ми је глава висила о концу. 

Да ли си некад имао узора у свом послу?

- Не, велики је грех да имаш узоре и нико не би требало да их има, сви смо уникатни и највећи грех је да прикриваш оно што си ти. Буди најбоља верзија себе, а не добра копија другога!

Као аутор клипова на друштвеним мрежама, како видиш њихову улогу у свакодневном животу?

- То је наша свакодневица, друштвене мреже могу се искористити на разне начине, неки пропагирају поремећене ствари несвесно, али сматрам да су друштвене мреже најбоље средство маркетинга. 

Да ли ти се нека анегдота са твојих путовања урезала у памћење?

- У Кенији сам завршио 50 грама вутре за 9 долара. Имао сам тамо неке контакте, питао сам једног мог лика да ли може да се заврши нешто унапред и бата је донео ранац. Замолио ме је да ја носим ранац, што је мене фрапирало, када сам дошао у собу видео сам три "прангије". Ја сам мислио да је донео три пакетића, а донео је педесетак грама... Када сам после отишао на сафари бацио сам један од пакета у ватру да се пасивно надувам. 

Шта би поручио млађим нараштајима?

- Немој да се зај**авате, стисните м*да! Немојте да гледате никога па ни мене коа идола, немојте да се комплексирате и да покушавате да будете као неко други. Ако вас неко осуди, боле вас к**ац, научите да вас боли ку**ц. Кључна ствар је око ку**а и м*да, м*да треба да буду велика а к**ac да боли. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".