Певачица Николија Јовановић огласила се након ситуације на аеродрому која је подгрејала нагађања да нешто није у реду између ње, њеног партнера Реље Поповића и мајке Весне Змијанац.

Ради се о томе да су деловали као потпуни странци, пошто су у Београд дошли истим летом, али су са аеродрома изашли потпуно одвојено. Тако је Весна сама носила ствари, без икаквог контакта са ћерком и зетом.

Николија је је објавила фотографију са аеродрома на којој су позирали она, њена мајка и Реља. А судећи по одећи коју имају на себи, слика је настала баш на тог дана када су и усликани.

- Са странцима који беже једно од другог - написала је Николија уз фотографију.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nikolijaofficial

 

Подсетимо, Весна се овим поводом огласила и објаснила да ништа није тако како изгледа.

- У авиону смо потпуно седели другачије - ја сам била на почетку, они на крају. Нису ми помогли око ствари, јер сам имала само једно коферче, има точкиће, не треба нико да ми помаже за то. На аеродрому ме је чекала другарица, а они су ишли таксијем, њих је четворо било, менаџер, ди џеј...- рекла је Весна.

- На аеродрому у Цириху смо све време били заједно, причали смо шта смо имали. Ми морамо да спавамо заједно да би мислили да је све у реду? Наравно да смо у добрим односима, да је све у реду. Како може да буде да не буде нешто у реду? - испричала је певачица.

(Телеграф)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".