Како су медији пренели, Небојша се годинама смрзавао на улици, што његова сестра демантује, говорећи да није преминуо у најгорим мукама, већ од тешке болести. Како глумчева сестра додаје, Небојша никог од породице није хтео да узнемирава, па је патио и боловао у самоћи.

- Желим да вам кажем да се мој брат није смрзавао годинама, већ је од летос у Новом Саду. Био је тешко болестан, а да то никоме није ни рекао. Умро је од тешке болести, а не од смрзавања, али није желео никога да оптерећује. Био је диван човек. Диван - прича Небојшина сестра. 

Фото: Фејсбук принтскрин/Небојша Петровић

 

 

У наставку исповести, Небојшина сестра говори да он није морао да живи на улици, као да породица није знала да је тешко болестан, па они као њигови најближи претпостављају да није желео да их узурпира својим проблемима. 

- Он није морао да живи на улици. Небојша није био бескућник, није био неко ко не ради и нема новца. Нисмо ни знали да је био тешко болестан, па претпостављамо да се само склонио и да никога није желео да оптерећује. Такав је човек био, несебичан, невероватан - причају пријатељи.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".