Пикси се после осам година проведених у Кини, 2015. године вратио у Европу, тачније у Париз. У међувремену је одлучио је да вилу коју поседује на Дедињу прода фудбалеру Душку Тошићу, те да се супруга Снежана и он преселе у велелепну вилу у самом срцу Београда, која се годинама налази у њиховом власништву.

Некретнину на неколико спратова до тада су издавали једној амбасади, али по повратку у Србију, решили су да раскину уговор о издавању и врате се у њу.

Фото: Гугл мапс принтскрин

 

Новац од продаје куће на Дедињу одлучили су да уложе у реновирање виле у центру, па су зато помоћне просторије које се налазе у задњем делу дворишта срушили.

Мајстори су од пролећа стално у дому Стојковића, јер раде бројне радове на велелепној вили која ће тек крајем године бити готова. У плану је да се иза куће сагради још једна мала кућа.

Фото: Гугл мапс принтскрин

 

- Пикси и његова супруга Снежана су 30. октобра прошле године покренули поступак за укњижење објекта на Дорћолу, који су купили крајем септембра. Води се као заједничка имовина супружника, дакле пола Снежанина, пола Драганова - објаснио је извор Информера и додао:

- Кућа има 246 квадратних метара и три спрата. Реновирање је одрађено тако да је сваки спрат као посебан стан. Пикси се одлучио на ту варијанту како би његове ћерке Ања и Андреа имале свој простор кад дођу у Београд.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".