У синоћној епизоди серије “Време зла” приказана је стравична сцена када неколико девојака бивају стрељане због тога што су део комунистичког покрета. Многи гледаоци остали су одушевљени глумом младе глумице Таре Милутиновић која тумачи Десу, чланицу покрета која бива ухапшена, а касније стрељана.

Поред тога што поседује сјајан глумачки таленат, веома је даровита када је у питању музика, те се у једној сцени може то и чути.

У моменту када девојке одводе на стрељање, Деса устаје и почиње да пева руску песму “Волга”, а тада све девојке са њом почињу у глас да певају “Широка је моја родна земља”.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ tara__milutinovic

 

Многим гледаоцима је ово био посебно емотиван тренутак, јер се ради о најтежим сценама у серији. Зато су некима очи биле испуњене сузама, док су други видели да младе девојке које тумаче у овој серији поседују велики таленат.

Тара Милутиновић је у једној епизоди у релативно краткој улози успела да скрене пажњу јавности на себе.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ tara__milutinovic

 

То говори о њеном таленту и искоришћеној прилици да се јавност упозна са будућом, с правом можемо очекивати, великом глумицом.

Са друге стране, у званичној биографији Таре Милутиновић стоји да је завршила два факултета, Економски и Факултет савремених уметности, одсек глума у класи професорке Виде Огњеновић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ tara__milutinovic

 

Тарин таленат гледаоци су имали прилике да виде и на даскама које живот значе. У Југословенском драмском позоришту игра у чувеној представи “Путујуће позориште Шопаловић" у режији Јагоша Марковића.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".