Она  је често говорила о свом животном позиву и чињеници да обожава свој посао због контакта са такмичарима, неизвесности и узбуђења које квизови носе са собом.

 

Фото: Н. Фифић/Sarics

 

 

По природи веома искрена Данијела не крије од јавности свој лични живот. Једном приликом је искерно говорило о свадби, коју је са својим емотивним партнером Ненадом Цонићем организовала за само 48 сати. 

Такође, са свим женама је поделила и своје искуство са порођајем у свом дому, у базену, али и све проблеме са бирократијом које је због те одлуке имала.

Данијела је у браку са Ненадом од 2013. године и он јој је велика подршка у животу. Њих двоје имају сина Игњата који је њихова звезда водиља. Ипак, када је дошао на свет његову родитељи су се нашли у неприлици због тога што није рођен у болници.

Велике проблема, према речима Данијеле, имали су када су хтели да га упишу у матичну књигу рођених, јер није постојао документ који би доказао када је и како дете дошло на свет. Ипак, након дуге борбе успели су да све заврше као што треба.

Данијела је недавно добила посао на Курир ТВ где ће водити нови квиз "Мозаик". Она је годинама било једно од препознатљивих лица РТС-а, а у интервјуу који је дала за Курир поделила је то своје искуство:

- Искрено, када сам напустила РТС, један од разлога био је и тај што сам пожелела да радим неки други формат осим квиза. Желела сам ауторску емисију, а то на РТС није лако добити. Тада ми није пало на памет да ћу се опет вратити квизу и формату који је сада све популарнији међу публиком, колико међу ТВ гледаоцима, толико и међу корисницима интернет квизова. Сада сам веома захвална и срећна што радим "Мозаик", што се дружим са такмичарима, које, заправо, познајем годинама и што сваког дана имам прилику да се и ја "играм" са њима - рекла је Данијела. 

Данијела се том приликом дотакла и свог приватног живота, али и порођаја који је за наше жене и ово поднебље још увек табу тема, а то је порођај у свом дому, у кади или базену, у присуству бабице:

- Велики сам љубитељ природе и свега што је природа креирала за нас. Да је било изводљиво, вероватно бих се удала на неком острву, окружена водом. Ипак, овако, у седмом месецу трудноће, уз организацију свадбе за 48 сати, Ненад и ја смо се одлучили да се ту венчамо и да се породим у базену. Брзо смо се усагласили јер смо исто размишљали - што једноставније венчање и без великих протокола, неудобне одеће, а уз добру музику и провод за нас и пријатеље. Слично је било и за порођај, што природније и уз мање стреса. Искуства мама из мог окружења које су се породиле у болници нису ми се нимало допала, те су мој избор били базен и бабица у кући - испричала је она за Курир.

БОНУС ВИДЕО: