Глумица Анита Манчић често је у жижи јавности због својих сјајних улога, али последњих недеља разлог је њен развод након 22 године брака.

Упркос бројним проблемима задржала је ведар дух. Глумица је сада први пут испричала детаље непредвиђених околности које су је снашле.

- Ја сам одлучила да будем добро! Постоје људи који се ушушкају у свој проблем у позицију жртве и некако ни сами не знају кад потону толико да већ не могу сами да контролишу себе. Ја сам једноставно решила да хоћу да ми буде сваки дан добар дан јер једноставно желим. Имам проблема, мало те ломе, али некако останеш на ногама - започела је Анита своју причу за емисију "Уна, дуе, тре" на УнаТВ.

Фото: АТА имагес

 

 

Вероватно је најтеже било остати на ногама након сазнања да и после 10 година борбе не може да има потомство.

- Кад год сам одлазила да чујем резултате и кад су ми рекли, ту реченицу памтим: "Нема ниша", баш тим гласом, ја сам се захвалила и наставила даље. Више не знам где сам ишла и шта сам морала све да урадим, тако да себи сам задавала много задатака да бих што мање размишљала о томе шта се догодило - прича прослављена глумица и наставља:

Фото: АТА имагес

 

 

- Мој најгори тренутак је био кад сам вадила крв, то је био дај "дан Д" кад сам схватала да ли сам на правом путу, да ли се то догодило или не. Ту сам живела код Храма, конзилијум је био 10, 20 метара од мог стана. Ја сам унапред имала организацију шта ћу кад изађем из конзилијума. Ако је лоша вест, куда да идем и шта са радим и за наредних недељу дана сам себе оптеретила са милијарду послова да бих радила, радила, радила и да бих некако то склонила у страну и да бих ушла у некакав нормалан ритам и са би све то било нормално... Тако сам ја нашла решење у својој глави - рекла је глумица.

(Уна)

БОНУС ВИДЕО: