Глумац Драган Мићановић дошао је на премијер уфилма "Болест младости" руку под руку са млађом ћерком Леном која неодољиво подсећа на њега. Лена је средњошколка и веома заинтересована за моду и путовање.

Фото: АТА имагес

 

 

С друге стране, његова старија ћерка Ива буквално је копија своје славне маме Ане Софреновић која и дан данас изгледа феноменално.

Ива студира у иностранству и велики је понос својим родитељима.

Фото: Инстаграм принтскрин/_everin

 

 

Драган се 1998. године оженио глумицом Аном Софреновић са којом се дуго забављао. Венчали су се у поноћ само у присуству родитеља. Исте године су добили ћерку Иву, а шест година касније Лену. После бомбардовања 1999. године Драган је са породицом отишао у Лондон. Првих шест месеци није могао да нађе посао.

Фото: Срић С.

 

 

Пошто су потрошили сав новац, мало му је фалило да се пријави да буде перач прозора. Отишао је на аудицију за Глоуб театар и добио је улогу Фортинбраса у представи „Хамлет“. Тако је започео инострану каријеру. Највише је глумио у серијама и филмовима британске продукције. 2011. године се развео од супруге, али остали су у коректним односима и наставили су да сарађују, пише Биографија.орг.

БОНУС ВИДЕО: