Милена Качавенда јуче је имала жесток обрачун са својим цимером Урошем Станићем, са којим, тренутно и борави у кући добраних, где се дешавају нови проблеми и сукоби. Милена и Урош су јуче заратили током породичног састанка, а Станић је такође имао и окршај са Сањином Хорватом, за који сви сумњају да је повезан са његовоим сукобом са Миленом.

Фото: АТА имагес

 

Милена је јако кивна због свега што Урош говори, па је уграбила прилику да га напљује код осталих станара Беле куће и о њему изнесе шокантне оптужбе. 

- Знаш откад он мене не може да смисли? Откад ме је Слоба замолио да га склоним од њега и кажем да није геј, а он каже да сам му се умешала у љубавни живот. Мали је стварно за установу, није што је геј, он дечко има шифру ја ти гарантујем. Седи и оговара ме данас са овом ментолком. Одакле ти образ да ме извређаш и после ми тражиш шаргарепу? Образ ђон - говорила је Качавенда испред Беле куће, док су је остали пажљиво слушали.

ФОТО: АТА

 

Подсећамо, Милену од самог почетка ријалитија повезују са Сањином, који је у ријалити ушао заузет, али је данас након позива са мајком одлучио да остави девојку, јер му се није јавила на телефон. Многи учесници ријалитија сматрају да је то само изговор и да је тражио начин да се десши обавезе према њој јер су му се родиле емоције према Милени, као и њој према њему.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".