Здравље Војина Ћетковића својевремено је било нарушено. Глумац је успешно превазишао неприлике са својим здрављем, пошто му је уставнољено пуцање плућне марамице, одличном реакцијом лекара након неколико дана пуштен је из болнице.

Фото: В.Данилов

 

 

Крај јуна и почетак јула 2015. године наш прослављени глумац Војин Ћетковић неће памтити ни по мало лепим дешавањима, наиме пошто је осетио јаке болове у пределу плућа, пожалио се лекарима на своје здравствене тегобе, који су га задржали у Клиничком центру Србије.

Након прегледа Ћетковић је упућен на одељење за грудну хирургију, а нашем успешном уметнику установљен је пнеумоторакс односно пуцање плућне марамице, с обзиром на то да је Војин задобио лакши облик ове болести, неколико дана након интервенције напустио је болничке просторије, и захваљујући врхунској нези лекара и осталог медицинског особља врло брзо се вратио свакодневним обавезама.

Foto: Novosti/I.Marinković

 

 

Пошто је његова супруга и колегиница Слобода Мићаловић у том тренутку била у Требињу, Ћетковић је бригу о њиховим наследницама петогодишњим близнакињима Мили и Вери, поверио члановима фамилије који су у Београду, те је њих чувала тетка, Слободина сестра Драгана Мићаловић.

Војин тада није желео да коментарише своју болест, већ је задржао детаље за себе.

Фото: Катарина Михајловић

 

 

- Немам коментар - било је све што је успешни глумац тада желео да каже, оставши доследан себи како не жели да коментарише дешвања у свом приватном животу.

На сву срећу, здравље Војина Ћетковића данас је у реду, те он нема значајних тегоба, а управо му је супруга била највећа подршка у тим тешким ситуацијима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".