Андрији је блиска другарица са којом није био у вези родила сина. Једноставно, међу њима су се створиле варнице. Међутим, Андрија није причао о својој сапутници која није из јаваног света. 

Глумац је раније за медије говорио како би требала да изгледа његова изабраница: 

- Неопходно је да нађете неку љубав. Ако тренутно немате партнера, будите заљубљени у нешто што сте пропуститли. Без обзира на то да ли се кајете или не, будите заљубљени у нешто у шта сте веровали да је право. Или у оно што осећате да ће доћи. Човек мора да буде заљубљен да би био срећан - причао је раније Андрија у интервјуу за магазин Глориа.

Фото: Игор Маринковић

 

- Она мора да буде флексибилна, јер ја нисам једноставан. Негативно реагујем на промене. Свестан сам да човек мора сам себе да коригује, али ако дођетедо тога да вам неко други указује да треба да се промените, онда сте већ у проблему. Знам да не могу д асе променим из корена, посшто су се неке ствари уклесале у моју личност у неки путеви су започети. међутим, зарад лепше будућности и живот ау заједници морамо да се коригујемо - искрен је био истакнути глумац и додао да би желео да оформи породицу:

- Желео бих да оформим породицу, али не са било ким. Дете можете увек да направите, али морате да бирате с ким. Прижељкујем себи породицу, живу и здраву, а видећемо колико ће нас бити - закључио је он тада.

Андрија жену која му је родила сина познаје цео живот. Међу њима се једноставно догодила страст. Договорили су се да заједно брину о наследнику:

- Наследник је исти тата. Мама је дивна жена, али не бави се јавним послом. Андрија се потпуно променио откад је постао отац. С мајком свог детета познаје се цео живот, а кад је остала у другом стању, одлучили су да постану родитељи. О беби брину заједно - рекао је извор за Курир.

БОНУС ВИДЕО: