Постоји изрека која каже да морате са неким да "поједете џак соли" како бисте знали да ли сте заиста пријатељи, односно колико је ваш однос од поверења и јак. Тешко је протумачити људе на прве погледе, кроз пар сусрета, обично тада гледамо да ли имамо исте снове, какви су његови други односи, према породици, пријатељима, животињама, које су његове амбиције.

Фото: Википедија

 

Питајте га о сновима и плановима, тражите у њему особине које су сличне вама, али и даље ће много тога остати недокучиво. Постоји једна стара индијска изрека која каже - "Човек је посуда. Чиме се напуни, онда из њега излије."

Невоље, стрес, проблеми, изазови и прекретнице - то је моћна сила која, када се улије у нас, извлачи из нас ону праву природу која се често "излива" без контроле.

Сигмунд Фројд је рекао:

"Размера ваше личности је одређена величином проблема који вас може изнервирати."

Ако особа, суочена са нечим што јој је тешко да контролоше, почне да пада у хистерију, запитајте се да ли је то особа за вас. Сав бес, испади, плач, љутња, жеља за хистеријом наговештавају на недостатак зрелости.

Са друге стране, зрела особа је одговорна, способна да планира и чува самоконтролу, чак и када изгледа да се цео свет руши.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".