За разлику од свог супруга, Хелена се одлучила за Београд као базу, а путем свог Инстаграм налога почела је већ да рекламира апартмане. Реч је о бизнису "стан на дан".

Извор близак Топалковој ћерки открива за "24седам" да би од овог посла могла да заради на хиљаде евра, а направила је озбиљан бизнис план пре него што се упустила у све.

Реч је о луксузним апартманима на Врачару, где ће гостима на располагању бити џакузи, сауна, приватан паркинг, као и рентакар. Извор за горенаведени портал додаје да је Хелена већ завршила четири апартмана, луксузно и модерно их опремила, а цене ће због тога тога бити у складу са оним што нуди.

Уколико гости желе да користе џакузи и сауну, то задовољство ће их на дан коштати 80 евра, док ће нешто скромније жеље млада певачева ћерка наплаћивати 60 евра на дан.

Такође, гостима који долазе из иностранства ће бити омогућен превоз од аеродрома до апартмана и назад.

Издавање још увек није почело, али ће кренути ускоро, а већ су апартмани резервисани и за дочек Нове године, када ће се Хелена озбиљније опарити. Подсетимо, Топалкова ћерка се половином септембра удала за Драгана Алексића, а вест о њиховом венчању изненадила је многе.

Како се писало раније, Алексић поседује зграду у Дубаију од 20 спратова, у којој такође издаје станове, па није ни чудно што је његова драга пожелела да се истим бизнисом опроба и у Београду.

Судећи по објавама на Хеленином налогу на Инстаграму, она је добила велику подршку и од пријатеља, а нема сумње да ће овај посао бити веома уносан, те да ће се њен банковни рачун знатно повећати.

 

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".