Када се појавила на једном од последњих наступа у Београду, присутне је одушевила својим изгледом и новом фризуром, с обзиром на то да се од порођаја није појављивала у јавности.

Своју другу трудноћу вешто је скривала од медија, а Николија је сада открила поједине ствари из приватног живота, о којима ретко говори.

Фото: АТА имагес

 

 

- Реља и ја чувамо наш приватан живот. Моја срећа је свакако велика иако је не поделим увек са медијима и са фановима. Једноставно одвајам те две ствари, али то никако не умањује моју срећу - рекла је она окупљеним новинарима.

Открила је и како је успела да врати линију након порођаја.

- Тренирам, тренирам, спадају ми панталоне као што можете да видите. Јако волим да тренирам, одувек сам тренирала и чим ми је доктор дао зелено светло, ја сам наставила - рекла је певачица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Николија је истакла да јој је тешко да се одвоји од деце када треба да иде на наступ, а осим тога открила је и како је бити мама две ћерке.

- Лепо је, наравно дупле обавезе, дупло све, али је непроцењиво лепо, видите по мени. Волим да радим и мислим да жене треба да раде, да не кажем "модерне маме", јер, искрено, 21. век је и да бих се осећала испуњеном, треба да радим посао који волим и то може само да донесе да се осећам добро - истакла је певачица.

Реља и Николија су ћерку Реу добили 2016. године, а многе је занимало због чега не желе да открију име другог детета.

Фото: АТА имагес

 

 

- Па да, кад бих вратила време уназад, не бисмо вам открили ни име првог детата. Била је еуфорија и сви сте били испред породилишта, али сад смо одлучили да децу потпуно сакријемо од јавности - испричала је Николија.

Како каже, насмејале су је приче да ју је Реља преварио са једном плавушом.

- Врло, чак смо се и шалили пар дана на тај рачун, изашло је на Твиверу да се љубио са плавушом преко маске, а и ја кажем да би стварно требало да буде луд да оде на премијеру "Томе" после две недеље - каже она, па признаје да ли је некада сумњала да је Реља преварио.

- Па искрено, не. Не размишљам на ту тему сад, пошто иначе не рашмишљам. Јако сам мирна јер постоји поверење и то чини да се осећам мирном, он чини да се осећам спокојном.

- Немам разлога да се осећам љубоморном, а када бих била љубоморна, мислим би одлепила са количином наступа и фанова које имамо - закључила је Николија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".