Урош К. (31) из београдског насеља Сремчица, осумњичен да је у суботу прво избушио гуме на аутомобилима својих комшија, а потом ловачким ножем избо двојицу полицајца, С. Ђ. и У. К., који су дошли на позив грађана, терети се за покушај тешког убиства, а његови суседи кажу да им овај младић годинама прави проблеме, због чега су живели у страху.

Напад на полицајце, који су дошли на позив грађана, догодио се испред зграде у којој станује осумњичени. Ухапшеном Урошу К., како кажу његове комшије, ово није први хаос који је направио.

- Надамо се да је полицајац добро, а да он неће скоро изаћи на слободу. Од кад се доселио овде са мајком пре 10 година, не престаје да нас узнемирава. На врата нам звони кад год му падне на памет, тражи нам паре, храну, цигарете, затим захтева да му кувамо кафу - кажу житељи зграде у Сремчици.

- Њега кад ухвате те бубице, направи крш и лом. Пре месец дана је напао и своју мајку, мислим да ју је тукао и она га је пријавила полицији. Тада су га одвезли у психијатријску установу, али је мајка после неколико дана потписала сагласност да се он врати кући, а она је побегла код ћерке, тако да тренутно није овде - додају за "Новости".

- Мацолом је разлупао степениште на улазу. Комшиници је на нов ауто ставио тегове и није хтео да их скине. Ћерку од комшије је пре неколико дана напао, тврде.

- Непредвидив је и никад се не зна са њим шта вас чека. Његова мајка нас је од почетка убеђивала да је он тужан због смрти оца, али временом смо схватили да има озбиљан проблем - причају комшије.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".