Током јаког невремена које је јуче захватило град, Алијагић је доживео удар грома, међутим, прошао је без повреда, а место удара на коме су видљива мања оштећења планира да трајно означи.

Алијагић је био у башти кад је гром ударио у сунцобран.

- Посматрао сам јако олујно невреме и случајно почео да снимам како јака киша украшава цвеће. Нисам ни слутио шта ће се десити. Мој керуша Маса је међутим показивала узнемиреност и страх. Дрхтала је и није се одмицала од мене - каже Алијагић.

 

 

Игром случаја забележио је удар грома који је погодио сунцобран у башти на свега метар и по од места на коме се Алијагић налазио.

- Као да ме Тајсон ударио. Видео сам бљесак и осетио јак удар који ме је "отпухао" у унутрашњост шадрвана. На тренутак сам помислио да ми је погодио телефон и избацио ми га из руку.

 

 

- Око минут сам лежао, а онда кренуо према мобилном с намером да га искључим јер сам очекивао још један удар. Шок је прошао за неколико минута па сам онда снимио и последице. Страха и није било јер сам био припадник специјалне полиције и три пута сам рањен, али ово је свакако нешто што се не може заборавити - додаје Алијагић.

Коментари на друштвеним мрежама се само ређају. Многи гледају снимак и не могу да верују колико је Алијагић био близу смрти.

- Замало смрт своју сними! Ух - написао је Алијагић.

(Аваз)

БОНУС ВИДЕО:

ЗАСТРАШУЈУЋ ПРИЗОР: Тренутак када гром удара у трафостаницу на Видиковцу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".