"Као манекени су. И он је згодан. Али види мачку што ради", прокоментарисао је аутор снимка који је постао виралан.

Друштвеним мрежама кружи несвакидашњи призор из аустријске престонице. Иако није познато да ли је настао ових дана, многи желе да знају ко је атрактивна плавуша у наранџастој униформи. У друштву колеге латила се посла и као од шале избацила ђубре из контејнера.

Снимак је на Инстаграм профилу "докторзахумор" изазвао низ реакција, а у коментарима су многи желели да знају ко је ова жена - има савршено плаву косу, згодна је, истетовирана, писали су људи...

Један страни портал писао је да је реч о Тамари С. О њој постоји чланак под називом "Плава и паметна: Тамара - градска краљица одвоза смећа".

Није познато да ли је рођена у Бечу, али се на фотографијама, по тетоважама, види да је она. Тамара је том приликом открила да годинама пази на чистоћу у граду и да то сматра послом својих снова. 

- Са сменама почињем у шест ујутру и радни део дана завршавам у 14 сати - рекла је и додала да је свесна да многи имају предрасуде.

Како је објаснила, стално јој постављају исто питање - да ли ју је срамота да ради овакав посао. Она им је на сјајан начин одговорила:

- Сваки посао је за људе. Нема ту срама, све што се поштено заради је за сваку похвалу - била је кратка и јасна.

БОНУС ВИДЕО:

УМЕСТО ЛОКОМОТИВЕ: Погледајте како снагатор из Аустрије вуче комплетну железничку композицију

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".