"Србија је мала држава на Балканском полуострву, чије се становништво историјски формирало под утицајем језика и културе Јужних Словена. Српски менталитет био је под утицајем келтске, старогрчке и староримске цивилизације, уз примесе медитеранске и руске традиције. Као резултат тога, настало је мишљење да су Српкиње међу најлепшима на свету, а њихова атрактивност може да се такмичи са светским стандардима лепоте", почиње чланак који пише Еуроwоман.

Овако гласи водич који странце учи како да освоје Српкињу:

Многи мушкарци из целог света обраћају пажњу на Српкиње. Срби спадају у највише народе на свету и просечна висина жене у Србији је 167 центиметара. Уз то, Српкиње могу да се похвале дугим ногама и раскошним фигурама, имају заводљив поглед и женствене су. Своје атрибуте воле да истакну атрактивном одећом и штиклама.

Фото:АТА имагес

 

Како даље пишу, Српкиње су отворене за нова познанства и радо комуницирају са различитим људима. Обично врло лако налазе заједнички језик са другима, без обзира на године, пол и националност. Српкиње су увек у центру пажње у сваком друштву и добро се осец́ају међу другима. Воле да се забављају и лако их је насмејати и развеселити.

Такође, Српкиње су емотивне у најбољем смислу те речи. Не стиде се да покажу своја права осец́ања, воле да склапају пријатељства, а можете да се ослоните на њих у тешким тренуцима. Оне су и храбре, поштене и искрене. Обмањивање других је за Српкињу неприхватљиво.

С друге стране, о њима владају предрасуде. Како наводе, углавном људи мисле да су неозбиљне и спремне да флертују са свима, али и да их је тешко освојити јер имају превисоке захтеве пошто су - савршене. Заправо, српске девојке имају високе стандарде искључиво за себе, а заправо су топле и пријатељски настројене према другима.

КАКО ОСВОЈИТИ СРПКИЊУ?


Српкиње су отворене за нова познанства, а да ли ц́ете остати пријатељи или ће бити нешто више, зависи од вас.
Српкиње цене карактер, али важан им је и изглед мушкарца.
Током разговора важно је да не причате само о себи, већ да слушате шта она има да каже.
Српкињама је веома важно да виде да је мушкарац заинтересован за њих.
Покажите интересовање за српску историју, уметност, кухињу, архитектуру и природу.
Платите рачун и након дејта је одвезите кући, јер Српкиње воле брижне и галантне мушкарце.
Не причајте о политици и не претерујте са романтиком.


За крај, навели су још једну занимљиву констатацију - Српкиње желе уз себе амбициозног и одговорног мушкарца који има циљ у животу и спреман је да улаже у породицу. Не морате да будете баснословно богати, али морате да стојите са обе ноге на земљи јер Српкиња не жели да издржава и на грбачи носи мушкарца.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".