У ноћи између 3. и 4. јуна у 5:41, стиже наредни пун Месец и доноси многе важне ствари.

Сваки астролошки догађај доноси велике занимљивости са собом, а овај пун Месец у Стрелцу ће бити за многе узбудљива прилика за суочавање са истином, али и просперитет.

Фото: Профимедиа

 

 

Каже се да доноси такође срећу и љубав и називају га месецом јагоде.

Јунски пун Месец јагода у Стрелцу уводи ону врсту енергије коју бисмо желели да видимо на почетку лета.

Ово је идеално време да испољите своје најдубље жеље. За то време размислите о вођењу дневника или писању писма универзуму.

Ево шта ће пун Месец у Стрелцу донети сваком од знакова:

Ован

Дошло је време за препород и реорганизацију. Ако вам се чини да су ваше идеје свуда, одвојите мало времена да смислите реалан план. Створите навике којих се можете држати без осећаја преоптерећености. Дозволите себи да изађете из главе и живите више у садашњем тренутку.

Бик

Бик би требало да престане да одуговлачи након што види месец јагоде. Ваше манифестације су много ближе него што мислите. Време је да направите први корак и уђете свим срцем у оно што желите. Ово је такође одличан тренутак да преиспитате свој став према неуспеху. Ако никада не покушате, никада нец́ете успети. Ризикујте!

Близанци

Време је да слушате своје инстинкте, а не логику. Предуго сте слушали свој мозак, али време је да заиста следите своју страст. Престаните да игноришете своју интуицију и почните да верујете у себе. Знате шта је најбоље за вас и време је да пустите да ваша самоувереност заблиста.

Рак

Током месеца јагоде, концентришите се на неговање себе. Стално дајете другима, а време је да дате себи. Одвојите време за себе и заиста се усредсредите на оно што желите. Концентришите се на то како да себи пружите љубав коју заслужујете.

Лав

Овог месеца немојте се ограничавати, посебно када су у питању ваша достигнућа и самопоуздање. И даље можете помоћи другима док помажете и себи. Веома је важно да своју енергију уложите у људе који ц́е вам вратити и уложити своју енергију у вас.

Девица

Овог месеца, Девице би требало да почну са детоксикацијом негативности коју гаје о себи. Почните са уграђивањем позитивних афирмација у своју дневну рутину и променом начина размишљања. Схватите да ви нисте ваше негативне мисли и да вас оне не дефинишу.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Месец јагоде пружиће Вагама прилику за интензивну негу себе. Од вас се не тражи да радите оно што сви желе. Концентришите се на оно што желите и гледајте како се остварује. Више прилика ће вам се појавити како будете више усклађени са особом каква желите да будете.

Шкорпија

Шкорпије, припремите се да срушите своју одбрану током месеца јагоде. Разумемо колико вам је тешко да изразите своја осец́ања, али у реду је да нисте у реду. Дозволите себи да будете рањиви и потражите помоћ када је то потребно. Ово је одлично време за вођење дневника и безбедно место да изразите све своје негативне емоције.

Стрелац

Ако сте планирали путовање у ово време, учините то. Ово је одлично време за одмор или планирање следец́ег боравка. Промена окружења може вам помоц́и да промените начин размишљања.

Јарац

Месец јагоде је идеално време да се потапшете по леђима. Престаните да дозвољавате да вас обузме сумња у себе и почните да мењате дневни наратив који себи говорите.

Водолија

Овог месеца покушајте да искористите своју креативну страну да бисте постигли своје циљеве. Природне креативне идеје ће доћи до вас. Водите дневник снова и обратите пажњу на свој унутрашњи дијалог у овом тренутку. Време је да остварите своје снове.

Рибе

Рибе ће морати да проводе време близу воде да би се напуниле енергијом. Дозволите себи паузу и фокусирајте се на развијање јутарње и вечерње рутине која вам одговара. Ово је такође одлично време да поставите циљеве и дозволите себи да сањате.

БОНУС ВИДЕО: