Катралова је своју сцену снимила 22. марта у Њујорку, али се није видела, нити разговарала са осталим звездама серије, укључујући Сару Џесику Паркер. Није се видела ни са творцем серије И тек тако... Мајклом Патриком Кингом.

У сцени, Саманта која се у наставку серије наводно преселила у Лондон, имаће телефонски разговор са Кери Бредшо. У првој сезони И тек тако..., Кери се дописивала са отуђеном Самантом, а у финалним епизодама њих две се договарају да се виде како би се помириле.

Чувена костимографкиња серије Секс и град, Патриша Филд, која такође није у тиму наставка чувене серије, обукла је Саманту за ову сцену.

Појава Ким Катрал за сада не значи да ће Самантин лик опстати у серији. Ипак, повратак Саманте у било којој форми сигурно ће одушевити обожаватеље Секса и града, револуционарне серије која се приказивала на ХБО-у шест година од 1998. до 2004. и довела до два дугометражна филма.

Катралова је 2016. године јавно објавила да је завршила са играњем Саманте јер је сматрала да је сценарио за трећи филм неповољан за лик који тумачи.

Њена одлука да више не буде Саманта довела је до јавног сукоба са Саром Џесиком Паркер. Када су Кинг и Паркерова поново покренули Секс и град као нову серију за тадашњи ХБО Макс 2021. године, Ким Катрал није била позвана да понови лик Саманте, а нова серија је додала друге ликове – уз различите критике – у животе Кери, Миранде (Синтије Никсон) и Шарлот (Кристен Дејвис) да попуне њено место.

Док су радили на серији прошле године и Сара Џесика Паркер и Мајкл Кинг су у медијима изјављивали да не могу да замисле сценарио у којем би Ким Катрал поново играла Саманту. Али док је снимање друге сезоне серије И тек тако... било у току, Кејси Блојс, председница и извршна директорка ХБО и Макс садржаја, обратила се глумици с молбом да ипак поново стане на штикле Саманте Џоунс.

Ким Катрал тренутно глуми у филму Абоут Мy Фатхер са Робертом Де Ниром. Затим ће се појавити у Нетфликсовој драми Гламурозно, чија премијера је најављена за 22. јун.

Друга сезона серије И тек тако... такође креће са приказивањем 22. јуна, али сцена са Самантом неће бити емитована до августа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".