Ове године пун црвени Месец ће бити у хороскопском знаку Стрелца. Овај хороскопски знак је девети на тачки и на истој оси као Ваздушни знак, Близанци.

Хороскопски знаци Стрелац и Близанци владају комуникацијама - као што су медији и издаваштво - као и нашим личним и професионалним везама широм света.

Стрелац је хороскопски знак који нас подстиче да научимо више о свету и проширимо своју перспективу живота, често кроз путовања, академске науке или духовност. Охрабрени смо да се бавимо авантуром, јуришамо у непознато и учимо о томе како се односимо према другима.

Фото: Профимедиа

 

 

У овом периоду се може јавити осећање усамљености, кривице или туге због поступака из прошлости. Можда ћете пожелети да се изолујете, јер стрепите од критике. Пазите да се не осуђујете превише, нарочито ако се већ осећате усамљеним.

ОВАН 

Спремите се да проширите своје видике и истражите непознато! Овог пута сте одлучни у томе да промените своју рутину и кренете у нове победе. Неки од вас ц́е можда одлучити да се усредсреде на далеко путовање или започињање међународних послова.

Ако сте укључени у медије или желите да будете, можда ћете сада видети прилике за раст. Коначно, ако сте активно ангажовани у академским круговима или желите да проширите своје образовање, прекретница или одлука би могли бити на дохват руке.

БИК 

Време је да се замислите над вашим односима, посебно у погледу емотивног партенра. Ако сте се осећали неиспуњено, сада је време да разговарате, решите проблеме или се разиђете.

Други начин на који овај пун Месец може утицати на вас је у вези са финансијским стварима. Он ће вам донети  добитак, али су такође могући и ризични потези са финасијама па се не препоручује да узимате кредит и задужујете се. Пред вама би могло да буде покренуто и неко питање наслеђа или поравнање, будите опрезни када су у питању имовина и инвестиције. Ако сте у браку, можда ц́ете открити да и ваш партнер зарађује више новца него што вам је рекао.

БЛИЗАНЦИ 

Раст односа - или драма - је иза угла! Налазите се у тренутку када ћете се суочити са истином у вашој вези. С једне стране, ово би вас могло приближити, омогуц́авајуц́и више синергије, сарадње и срец́е. Усељење, давање обец́ања, веридба или чак венчање може бити предмет разговора. Међутим, ако нисте у складу, сигурно ц́ете одлучити да је време да се разиђете - надамо се пријатељски.

РАК 

Продуктивност је сада назив игре. Можда ћете схватити да сте заузетији него икад, жонглирајући са многим пројектима и плановима за свог послодавца, као и са свим обавезама у вашој личној рутини. Можда ћете преузети још обавеза на себе или чак напустити један посао да бисте започели други.

Ако сте без посла, овај период вас може довести до посла из ваших снова. На крају, ваше физичко здравље ће такође бити на угрожено због превеликог стреса, па је за вас савет да посетити специјалисте, порадите на својој кондицији или чак промените исхрану.

ЛАВ 

Смех, љубав и живот у тренутку су оно где је ваше срце сада. Романса, изласци и удварање сада би могли бити посебно пријатни, без обзира да ли сте слободни или у вези. Ако сте спремни да упознате неког новог, преузмите апликацију, дружите се са пријатељима или позовите некога да изађе са вама. 

Ако сте већ у посвећеној вези, искористите ову енергију да поново запалите емоције. Плодност, трудноц́а и деца такође могу бити теме које се појављују у овом тренутку. На крају, ако сте креативни, овај период може да вас подстакне да искористите своје таленте, добијете инспирацију или покажете свој рад.

 

ДЕВИЦА 

Емоционална стабилност и сигурност су важне теме у овом тренутку. У ствари, можда и сада прилично размишљате о својој прошлости, свом наслеђу и својој традицији. Може се појавити и важна промена везана за породични живот, куц́у или супружника. Можда ћете пожелети да се преселите, реновирате или преуредите кућу.

Фото: Профимедиа

 

 

ВАГА 

Живот вам је ушао у десету брзину. Вероватно ћет5е се осећати посебно радознало, друштвено и жељно да изађете из своје зоне удобности. С једне стране, ово би могло да се односи на интелектуалне активности, као што је ангажовање или дебитовање у писању, говору или рекламном подухвату.

Значајан уговор би се такође могао манифестовати као из ничега! На крају, ако се одлучите за путовање то ће бити пун погодак јер ћете се тако зближити са  породицом, брац́ама и сестрама. 

ШКОРПИЈА 

Финансије ц́е овог пута долазити и одлазити. Новац ће бити главни фактор у вашем уму док планирате ствари сада и у наредним месецима.

Може се појавити и повишица, понуда за нови посао или гужва коју нисте очекивали. Неки од вас такође могу напустити један посао или ток прихода да би наставили нови. Ако трошите готовину на важне ствари, пазите на своје банковне рачуне.

СТРЕЛАЦ 

Искажите своју моћи! Имаћете осећај као да су све очи упрте у вас! Важан лични или професионални циљ за који сте се залагали шест месеци сада би вам могао бити на дохват руке.

Можда сте посебно узбуђени, па се побрините да потврдите себе и своју доминацију како би сви знали шта желите и како бисте желели да поступите.

ЈАРАЦ 

Направите корак уназад и сада процените свој живот и планове. Можда ц́ете осетити жељу да се одморите, напуните и опоравите. Пронађите времена за медитацију, дремку и лечење. Ако вас муче снови, трауме или прошлост потражите помоћ терапеута, једино тако ћете повратити мир. 

ВОДОЛИЈА 

Сада уживајте у својим друштвеним везама. Ово је одличан период да се придружите групама и заједницама, волонтирате или постанете активно ангажовани у циљу у који верујете. Међутим, на менију је вероватно и много забаве!

Можда ћете присуствовати догађајима, проширити своју мрежу или чак постиц́и успех у изласку са другим људима. Затражите услуге од људи које познајете - сада би вам могле бити од користи.

РИБЕ 

Предстоји професионални развој. Можда ћете добити похвалу, успех или признање за рад који сте градили шест месеци или дуже. Нова понуда за посао, унапређење или награда сада би вас могли испунити поносом. Међутим, ако нисте у правом послу или индустрији, можда ц́ете то брзо схватити и треба да се окренете у новом правцу.

БОНУС ВИДЕО: