Млада певачица Анастасија Ражнатовић и фудбалер Немања Гудељ недавно су поделили вести да ће ускоро постати родитељи и да певачица чека девојчицу, међутим, нажалост, трудноћа је прекинута, о чему је он обавестио јавност на свом Инстаграм профилу.

Фото: Профимедиа

 

 

Певачица је неколико месеци боравила у Севиљи, и чекала папире, због којих дуго није долазила у Србију. Како сазнајемо, пре недељу дана је добила папире и сада стиже у Србију.

Она се тренутно налази у Будимпешти, где је јуче бодрила изабраника Немању Гудеља на утакмици, а како "Блиц" сазнаје, Анастасија ће одмах након тога доћи у Београд.

Фото: Инстаграм принтскрин/nemanjagudelj

 

 

- Анастасија је спаковала кофере и из Будимпеште долази право у Србију. Њој је тренутно потребан мир и подршка породице - рекао је извор кратко за "Блиц".

Подсетимо, Немања Гудељ, у понедељак је поделио са својим пратиоцима тужне вести, да је Анастасија Ражнатовић имала побачај у петом месецу трудноће.

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

 

- Поделили смо са вама лепе вести и били сте свим срцем, честиткама и порукама уз нас. Хвала на томе. Нажалост, сада имамо лоше вести, али знамо да ћемо имати вашу подршку и разумевање да о томе не желимо да причамо. На нашу велику жалост, Анастасија и ја смо изгубили нашу бебу. Ово је болан тренутак за нас, али наша љубав ће и ово победити - написао је он.

БОНУС ВИДЕО: