Водитељка Ивона Пантелић чува свој приватан живот далеко од очију јавности, међутим, на свом Инстаграм профилу зна да подели и фотографију са ћерком Машом.

Фото: РТС принтскрин

 

 

Наиме, водитељка је једном приликом на свом Инстаграм профилу показала како изгледа њена прелепа ћерка Маша и многу су коментарисали да је пресликана мама, једина је разлика што имају другачију боју косе.

Ивона Пантелић која је дипломирала пејзажну архитектуру, а која је лице РТС-а постала тако што се пријавила за конкурс, ћерку Машу добила је са бившим супругом.

Пре неког времена водитељка је у јавности испричала како се борила са дијагнозом канцера дојке.

- Колики је значај превенције, одлазака на редовне медицинске прегледе, схватила сам на личном искуству, и то тек кад сам се суочила са опаком болешћу. Кад су чули да сам оболела, неки људи су ми говорили “баш ми је жао” или “страшно”. О тугаљивим, спуштеним погледима да не говорим. Чим сте болесни од карцинома, као да сте отписани, као да за вас више нема спаса. То је застрашујући начин размишљања. Канцер је опасна болест, али ако се открије на време, као што је то био случај код мене, велике су шансе за излечење - испричала је једном приликом водитељка.

БОНУС ВИДЕО: