Капитен Црвене звезде Милан Борјан разочаран је начином на који му је нови тренер Барак Бахар саопштио да више неће бити први избор за голмана Црвене звезде.

- Упознао сам тренера Бахара у Београду и лепо смо се испричали. Кад сам дошао у Париз, нови тренер ме је позвао и саопштио ми да нисам више први голман и да не рачуна на мене. Телефонским путем - рекао је Борјан који није крио да га је то повредило.

- Искрено, јако ми је тешко и јако сам повређен, јер мислим да нисам заслужио да ме тренер који је два дана у клубу позове и саопшти такву информацију. Просто мислим да је требало да будем испоштован на начин који доликује некоме ко је шест година живота дао Црвеној звезди – истакао је искусни голман за "Спортски журнал".

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо, јуче се у медијима појавила вест да нови тренер српског шампиона Бакар Бахар не рачуна на Милана Борјана. Израелац планира велике промене у тиму, а капитен није у његовим плановима. Бахар жели да ангажује новог голмана те се од Борјана тражи да прихвати улогу резерве уколико жели да остане у клубу.

Као замена за искусног Канађанина српског порекла спомиње се Владан Ковачевић, голман Ракова, шампиона Пољске.

Ко је Владан Ковачевић?

Ковачевић је најбољи голман Екгракласе, а самим тим и најскупљи, његова вредност по Трансфермаркету, специјализованом фудбалском сајту, процењена је на осам милиона евра.

Њега је препоручио нови технички директор Марко Марин који га веома цени.

Овај 25-годишњи Бањалучанин већ две сезоне носи дрес Ракова са којим је ове сезоне освојио сензационалну титулу у Пољској.

Звезди свакако неће бити лако. За Ковачевића се интересују бројни клубови, најконкретнија је била Бенфика која ја за новопеченог репрезентативца Србије понудила седам милиона евра.

Он је прве фудбалске кораке направио у Жељезничару из родног града, а потом је прешао у Сарајево, где је и уписао први професионални наступ. У тиму са Кошева провео је пуних седам сезона, а потом је 2021. године уследио трансфер у Раков. 

БОНУС ВИДЕО:

ШАМПИОНСКА ЖУРКА НА МАРАКАНИ: Црвена звезда је (поново) шампион Србије

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".