Ђоковић је после меча на камери написао: "Косово је срце Србије. Стоп насиљу!".

Сада се коначно појави снимак тренутка када Новак то исписује на камери. До сада су се појављивале само фотографије камере, али сада имамо и снимак тог тренутка. 

Оно што упада у очи је широк осмех на Нолетовом лицу док исписује поруку у којој позива на мир. 

Фото: Принтскрин/Eurosport

 

Све то можете видети од 01.10 на снимку који је емитован на аустралијској телевизији:

Подсетимо, одмах су почеле спекулације да би Србин могао да буде суспендован, и су наводно постојале две опције. Прва је опомена за Новака и она би била у виду препоруке да се у наставку турнира уздржи од сличних порука. Друга је она која се односи на казну и то пре свега новчану, јер елиминација Ђоковића са Ролан Гароса, било би превише.

И сам Новак је рекао да га не занима да ли ће га казнити и да би опет поново исто. Дакле, потпуно је јасан став српског тенисера и да је ово вид подршке његовом народу у тешкој ситуацији кроз коју тренутно пролази.

Након оглашавања челника Ролан Гароса било је јасно да неће бити казне за Нолета.

- Нема званичног правила шта играч може, а шта не може да каже. Француска тениска федерација се више неће оглшавати овим поводом, нити ће покретати даље поступке - поручили су из Париза.

Ситуација на северу Косова и Метохије је веома тешка и напета после насилног упада косовске полиције, а очигледно је да Ђоковић помно прати шта се дешава у Лепосавићу, Звечану, Зубином Потоку и Косовској Митровици

БОНУС ВИДЕО:

СРБИ ИСПРЕД ОПШТИНЕ ЛЕПОСАВИЋ: Вијоре се тробојке - слушају се патриотске песме

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".