Приметила је на лицу алергију због које се обратила лекарима. Катарина је одлучила да у снимку објасни шта се догодило и упозори остале. Према њеним речима, завршила је у Ургентном на инфузији, а на ТикТок-у је показала како се алергија појавила на лицу, а затим проширила по целом телу.

- Појела сам сладолед, а моја претпоставка је да му је истекао рок трајања, чим је оволико јака алергија. Отишла сам Ургентни, била на инфузији и добила свашта нешто. Мислила сам да ће проћи, али као што видите, све је горе и горе. Кад сам се јутрос пробудила, видела сам да се проширило по целом телу. Последњи снимак је блага реакција, а сад је још горе. Добила сам још две инјекције и пратим ситуацију. Молим вас гледајте рокове трајања и где шта купујете - објаснила је.

Снимак је постао виралан, а многи пратиоци претпостављају да је реч о састојку у сладоледу на који је алергична.

"Ово није због рока трајања. Да је то у питању, последице би биле другачије, ово је алергија. Мој савет је да урадиш алерго тест, брз опоравак", "Да није неки састојак из тог сладоледа одговоран, а не истек рока и да ли си сигурна да је истекао рок?", питали су људи, а Катарина је одговорила да се још не зна.

@katarina.zzz

Obratite paznju da ne prodjete kao ja ♬ original sound - IDJVideos

- Па то је нека претпоставка као што сам рекла, а и од лекара. А да ли је баш то, нико не зна - написала је. Ипак, сладолед је лако кварљив јер има висок удео масноћа и кратак рок трајања. Три месеца након истека рока изгубиће сав укус, а најбоље је да се не једе чим прође рок. Покварени сладолед можете да препознате по тамнијој боји и киселом укусу.

"Реакција на истекли рок било ког производа је повраћање, пролив, болови у стомаку и желуцу... Класична алергија на воће", "Врло вероватно нема никакве везе са сладоледом, испитај мало боље намирнице које си јела тих 48, 72 сата", "Добила сам исто тако на неопрану јагоду. Месец дана трајало", "Ја овакву алергију имам од купина, такође је могуће да си алергију касније добила у животу, то се мени десило", "Исто сам имала, трајало је недељу дана, никад нисмо сазнали од чега је, докторка ми је рекла да пијем 5 литара воде, да избацим алерген из тела", писали су људи.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: